Våra frisörer och top stylister

Söker du en exceptionellt skicklig frisör, har tankar om en avancerad färgning eller styling, då är en Senior Top Stylist rätt för dig. Med lång erfarenhet och specialutbildning behärskar en Senior Top Stylist alla tekniker och trender och du får konsultation på toppnivå.

Vill du vara i trygga händer och söker en frisör med lång erfarenhet som samtidigt är ständigt a jour med de senaste trenderna är Top Stylist för dig. En frisör med lång yrkesvana som dessutom ofta är en master colorist, vilket innebär att din Top Stylist är specialutbildad inom färgning.

Klipp dig eller färga dig hos någon av våra Hairdressers. Färdigutbildade och duktiga frisörer med gesällbrev som är säkra i alla tekniker inom klipp och färg. Våra hairdressers är duktiga frisörer med en egen kundbas och vidareutbildas hela tiden inom rådande trender. Hitta just din favoritfrisör hos oss.

Gör en enklare klippning eller få nya kreativa idéer hos våra Trainees. De är alla nyutexaminerade frisörer som börjat sin yrkesbana och vägen mot sitt gesällbrev hos oss. Våra Trainees är duktiga i sitt hantverk, kommer med ny inspiration och de jobbar alltid tillsammans med en erfaren handledare. Bokar du en tid hos en trainee får du ett rabatterat pris.