Är du vår nya medarbetare?

Nu öppnar vi vår sjätte salong och vi söker dig som vill hänga med på denna spännande resa! Mitt i hjärtat av Hyllie, med Emporia och Malmö Arena runt knuten, och buss och tåg praktiskt taget rakt utanför dörren, hittar du oss från och med mitten av oktober.

 

Vilka är vi?

 

Headon har sedan starten 2002 vuxit från en salong med tre frisörer, till sex salonger och över 40 frisörer. Headons frisörer syns ofta i tävlingssammanhang och vid Årets Frisör 2017 tog vi hem titeln Årets Team. I år har vi hela fem nomineringar i Årets Frisör. På Headon tror vi starkt på utveckling genom utbildning. Därför erbjuder vi ett brett utbud av kurser, såväl interna som externa, både lokalt, nationellt och internationellt.

 

Vem är du?

 

Är du en frisör med stort driv och en vilja att utvecklas? Vill du vara del av ett spännande och kreativt företag som är i ständig rörelse? Har du gesällbrev och minst fem års erfarenhet? Då kanske du är just den vi letar efter! Skicka ditt CV och personliga brev till ansokan@headon.se och märk ansökan med ”Headon Hyllie”.