logo

Vi söker frisörer!

Headon söker nya kollegor!

Headon är ett salongskoncept för den medvetna kunden som kräver hög kvalitet och service, och som vill ha uppdaterade frisörer med bred kunskap där individualismen väger tungt.  Headon grundades 2002 och består idag av fem salonger i olika delar av Malmö.

Förutom att arbeta traditionellt med kunder, arrangerar Headon kontinuerligt events, visningar och fotograferingar med och för sina kunder samt för tidningar.

Headon har i dag ett 30-tal verksamma frisörer både som anställda och som hyrstolsavtal.

Alla som är verksamma på Headon arbetar efter en gemensam salongsfilosofi för att ha en hög kvalitet och service till våra kunder.

Våra leverantörer är idag Wella, Kerastasé, Sebastian, Kevin Murphy och No4. Alla dessa har vi samarbetsavtal med när det gäller utbildningar som gör att vi ständigt förnyar vårt sätt att arbeta.

Headon som har blivit nominerade till Årets Frisör 2012, 2013, 2014 och som vann Wellas Trend Vision Young Talent Sverige 2013 söker nya kollegor.

Just nu söker vi frisörer som är intresserade av anställning eller av att hyra stol på någon av våra fem salonger i Malmö.

Du besitter en god branschvana. Där service, kvalité och gemenskap står som nyckelord.

Skicka din ansökan  till ansokan@headon.se

Har du frågor?
Ta kontakt med Henrik Danielsson 040-370720 alt 0709-747820