logo

Salongerna – Slottstaden, Limhamn, Möllan, Stortorget & Live

Våra fem salonger är ett koncept för den medvetna kunden som kräver hög kvalitet och service. Salongerna är ljusa och trevliga och smakfullt inredda. På salongerna väger individualismen tungt och våra 30-tal frisörer besitter en ständigt uppdaterad och bred kunskap. Frisörer från salongerna har både 2012 och 2013 varit nominerade i branschens prestigefyllda tävling ”Årets frisör”. Salongen på Möllan hittar ni mitt bland restauranger och barer. Salongen i Slottstaden är den första och största av de fyra salongerna och salongen på Limhamn hittar ni ute på Ön. Mitt i Malmös stadskärna, granne med Stortorget ligger Headon Hamngatan. Vårt senaste tillskott hittar ni i de nybyggda kvarteren vid Malmö Live.

Tillsammans är det vi som klipper Malmö!

 

Henrik – Senior top stylist
Har ärvt frisöryrket av sin mamma. Startade Headon 2002 efter ha arbetat som frisör både utomlands och i Sverige. Gift med sin Gabi och pappa till 3 döttrar som alla börjar på T. Har för lite sömnbehov och får därför tid över för att laga mat och träna.
Henrik hittar vi på alla Headons salonger!
boka tid online onlinebokning frisör malmö headon

Vi jobbar på Live!

Amelie – Top stylist
Amelie är en driftig och företagsam smålänning som också är salongsansvarig för Headon Live. Hon är kreativ och initiativrik, och på ständig jakt efter nya möjligheter att utvecklas och inspireras. Hon har rest runt i världen, men har fortfarande några pärlor kvar att utforska både på land och under vattnet. Finsmakare som hon är så hittar man henne oftast på de trendigaste restaurangerna och uteställena.
boka tid online onlinebokning frisör malmö headon
Gitte – Top stylist
En optimist med båda fötterna på jorden. Får utlopp för mycket av sin kreativitet på jobbet, men väl hemma målas det tavlor och Gitte har även ett stort intresse för inredning och design. Fritiden spenderas med vänner, spontana resor och ett och annat äventyr är aldrig fel!
boka tid online onlinebokning frisör malmö headon
Jovana HeadonJovana – Senior top stylist
Jovana är en kreativ tjej som ofta har något nytt projekt på gång. Efter 10 år som frisör så är jobbet roligare än någonsin och det är fortfarande lika underbart att få göra människor fina. På fritiden är familjen nummer ett men hon har alltid tid för vänner, god mat, trädgården och många skratt.
boka tid online onlinebokning frisör malmö headon
Maria Assarsson Headon frisör malmöMaria – Hairdresser
Maria är en driven och energisk person. Skrattet ligger alltid nära till hands och hon älskar livet. Att du som kund ska få en upplevelse med inspiration, glädje och maximal tillfredställelse är något Maria alltid strävar efter. På en ledig dag utforskar hon gärna nya platser och kulturella upplevelser, särskilt inom musik.
boka tid online onlinebokning frisör malmö headon
Paula Headon LivePaula- Hairdresser
Paula är tjejen som brinner för allt inom skönhetsbranschen, men så klart speciellt för frisöryrket! Lyhörd för kundens önskemål, men också alltid redo med nya tips och idéer. Med ett öga för detaljer och en säker och noggrann hand tar Paula hand om sina kunder, med målet att de alltid ska känna sig snyggare när de lämnar än när de kom! Lediga dagar spenderas helst med nära och kära, resor och shopping hör också till favoritaktiviteterna.
boka tid online onlinebokning frisör malmö headon
Headon LouiseLouise – Hairdresser
Louise är en ödmjuk och social tjej, som har flera år i yrket. Hon är noggrann och kreativ, och söker ständigt efter nya trender och inspiration. Hennes intresse för inredning och design gör att hon alltid har något litet projekt på gång. På fritiden umgås hon mycket med familj och vänner och bjuder gärna hem på god mat.
Louise är föräldraledig tills vidare.

Vi jobbar i Slottstaden!

James HeadonJames – Top stylist
James is originally from England and has been living in various countries since becoming a hairdresser over 12 years ago. He has a real passion for his work, always trying to deliver the best service and make everyone feel special. Creative and professional he always gives his all to work and loves to live life! James is the manager for Slottstaden.
boka tid online onlinebokning frisör malmö headon
Linda Slottstaden HeadonLinda – Hairdresser
Linda är dalkullan som lämnat de djupa skogarna för vackra Skåne. Med ett konstant leende på läpparna, en passion för färg och nya utmaningar, är Linda ständigt på jakt efter ny kunskap, för att fortsätta utvecklas inom det hon älskar – frisöryrket. När hon inte jobbar så gillar hon att umgås med sina vänner, som alla andra.
boka tid online onlinebokning frisör malmö headon
Marie L HeadonMarie L – Top stylist
Marie visste sedan barnsben visste att frisör var det hon skulle bli. När saxen får vila är det kroppen som får jobba. Träningen är stor del av hennes liv, även om lugna dagar också uppskattas. Om hon någon gång vill koppla bort vardagen lockar en resa till storstaden lika gärna som sol och bad.
boka tid online onlinebokning frisör malmö headon
Headon 2016-09-06 MillaMilla – Top stylist
Milla är en social och pratsam tjej med en stor kärlek till London. Där hon spenderat ett par år för att vässa sina klipptekniker men också arbetat som stylist för Mahogany Hairdressing. När hemlängtan smög sig på flyttade Milla till Köpenhamn och började arbeta där. Milla har stor erfarenhet av visningar, photoshoots och utbildningsjobb. Vilket hon finner väldigt inspirerande!
boka tid online onlinebokning frisör malmö headon
Lotta L HeadonCharlotte – Top stylist
Charlotte är tjejen som brinner för sitt yrke och sina kunder. Hon har jobbat som frisör sedan 2001 och hennes nyckelord inom yrket är kreativitet och noggrannhet. När arbetsdagen är slut så njuter hon gärna av ett restaurangbesök eller matlagning tillsammans med goda vänner. Varje vinter åker pjäxorna på och resan går för det mesta till alperna. Även småturer över en helg är något hon älskar, som den livsnjutare hon är.
boka tid online onlinebokning frisör malmö headon
Helen Headon Personal SlottstadenHelén – Top stylist
Helén är en glad Malmöit som har hittat tillbaka från Londons salonger där hon utbildats och arbetat för Toni & Guy. Hon är pratglad och en riktig idéspruta. På fritiden byter hon ut saxen mot löparskorna eller avnjuter en riktigt god Kaffe Latte. Helén finns både i Slottstaden och på Hamngatan.
boka tid online onlinebokning frisör malmö headon
Tin HeadonTin – Senior top stylist
Tin har arbetat hos oss sedan 2003. Som person är hon nyfiken i strut, lyhörd och älskar att bli inspirerad av möten med olika människor! En passion som Tin har är att resa, gärna långt bort och länge. En annan stor passion hos Tin är att laga och äta mat. Tin finns både i Slottstaden och på Hamngatan. 
boka tid online onlinebokning frisör malmö headon
Monica HeadonMonica – Senior top stylist
Monica är positiv person som har jobbat som frisör i över 35 år och skulle aldrig få för sig att byta! Hon gillar att uppdatera sig inom yrket och åker gärna på kurser så ofta hon kan med London som en favoritdestination!
boka tid online onlinebokning frisör malmö headon
Jenny HeadonJenny – Top stylist
Jenny är en tekniskt duktig frisör som älskar den klassiska formen, men med en twist! Det enda som kan göra en riktigt snygg frisyr ännu bättre är färgen tycker Jenny. Lite skit under naglarna har aldrig skrämt denna jordnära tjej som gärna tar sin fyrbenta vän på långa härliga skogspromenader när hon har en dag ledig. 2014 blev Jenny tillsammans med två kollegor nominerad i Årets frisör, i ”Årets team.”
boka tid online onlinebokning frisör malmö headon
Caroline Headon SlottstadenCaroline – Trainee
Den här tjejen gillar färg, både på kläder och i håret. Caroline har rest mycket i sitt liv och när hon bodde i Australien fann hon kärleken till kundservice. Efter många års arbete inom hotell och restaurangbranschen kände Caroline att det var dags att byta bana och följa sitt hårälskande hjärta.
boka tid online onlinebokning frisör malmö headon
Rebecca Headon Personal SlottstadenRebecca – Top stylist
Här har vi en glad tjej som som brinner passionerat för människor och mode, vilket hon gärna delar med sig av. Utanför arbetet så tycker Rebecca om att resa, avnjuta god mat och var hon än befinner sig så finns löparskorna alltid i väskan.
Rebecca är föräldraledig tills vidare.
Viktoria HeadonViktoria – Hairdresser
Viktoria är en riktig globetrotter som till slut landat mjukt i Skånska myllan. Hon är Slottstaden trogen då hon gillar att ha naturen inpå knuten. Tränar gör hon gärna, både ute och inne. När hon cyklar går det fort. På arbetet och hemma är det ordning och reda och skrattar gör hon lika gärna som ofta.
Viktoria är tjänstledig tills vidare.
headon laleh sagerLaleh – Hairdresser
Laleh är en sprudlande glad tjej som älskar sitt yrke. Hon spenderar mycket tid med familjen och vännerna. När tiden finns så sitter hon gärna klistrad framför Tv:n, då hon är besatt av matlagningsprogram.
Laleh är föräldraledig tills vidare.

 

Vi jobbar på Limhamn!

Sanna G – Hairdresser
Sanna är tjejen med rötterna ifrån Karlskrona. Hon har bott och arbetat som frisör i flera år i Vancouver. Hon har nu varit på svensk mark sedan hösten 2013 tillsammans med familjen. Sanna tycker yrket är fantastiskt roligt då hon får jobba kreativt, möta nya människor och att ingen dag är den andra lik. När hon inte är på salongen lagar hon gärna sushi, umgås med vänner och familj eller reser till släkten i Kanada. Sanna är salongsansvarig för Limhamn.
frisör malmö Headon onlinebokning boka tid
Alexandra – Top stylist
Här har vi en glad, utåtriktad och jordnära tjej som bor på Limhamn med sin familj. Alexandra har arbetat som frisör i 13 år, och det bästa med yrket är att få vara kreativ och göra människor fina i håret.
frisör malmö Headon onlinebokning boka tid
Marie M HeadonMarie M – Top stylist
Marie är en modeintresserad tvåbarnsmamma, som har ett stort intresse för inredning. Efter att ha drivit egen salong i 17 år, så finns hon nu på Headon Limhamn. Efter så många år i yrket finner hon det fortfarande lika kul och inspirerande varje dag.
boka tid online onlinebokning frisör malmö headon
Karolina HeadonKarolina – Top stylist
Karolina är en trendkänslig norrländska som hittat söderut och som nu bott i Skåne i många år. Familjen är ett stort intresse, jobbet som frisör på Headon Limhamn likaså. Om hon inte jobbar eller umgås med familjen hittar man henne troligtvis ute i naturen med löparskorna, eller på hästryggen.
boka tid online onlinebokning frisör malmö headon
Sanna J HeadonSanna J – Top stylist
Dalkulla som flyttat till Skåne. Jobbat i Limhamn sedan 2003. Älskar sitt jobb & tycker att frisöryrket är det bästa! Gillar närheten till havet men saknar vintern. När hon inte är på salongen är det familjen som gäller.
boka tid online onlinebokning frisör malmö headon
Emma C HeadonEmma C – Hairdresser
Emma är en glad och utåtriktad tjej som förutom för sitt yrke också brinner för musik och fotboll. På fritiden syns hon inte sällan på stan med en eller två shoppingkassar i händerna. Morgonpromenaderna tar hon i Pildammsparken gärna i sällskap av vänner eller familj. 
boka tid online onlinebokning frisör malmö headon
Maja HeadonMaja- Hairdresser
Maja börjar hos oss inom kort men redan nu går det bra att boka in sig hos henne! 
boka tid online onlinebokning frisör malmö headon

Vi jobbar på Möllan!

Madde HeadonMadde – Top stylist
Madde, salongsansvarig på Möllan, är en sprallig, tatuerad toka som pendlar mellan hemmet i Kristianstad och salongen på Möllan. En kreativ idéspruta som alltid har något nytt på gång! Vägen till Maddes hjärta går oavkortat via gruppen Kent och vovven Isola. Under 2013 och 2014 lyckades Madde bli nominerad i Årets frisör i kategorin, ”Årets team”. 2017 tog hon dessutom, tillsammans med Frida H, hem vinsten i ”Årets Team”!
boka tid online onlinebokning frisör malmö headon
Headon Frisör Lotta MöllanLotta – Hairdresser
Lotta är en sprallig frisör med höga krav på sig själv. Som frisör är hon engagerad och fokuserad. När Lotta inte klipper kunder, så hittar man henne antingen under tatueringsnålen, på sin moped eller i Asien.
boka tid online onlinebokning frisör malmö headon
Åsa – Top stylist
Åsa är en glad värmländska med hjärtat på Möllan. På Headon jobbar hon både som frisör och barberare. Hon är lyhörd, kreativ och noggrann. 2014 blev hon nominerad till årets herrfrisör i tävlingen Årets frisör. Fritiden spenderas med goda vänner och ett glas vin, på en kurs i silversmide eller varför inte på en resa, vare sig den går till barrskogen i norr eller solen i söder.
boka tid online onlinebokning frisör malmö headon
Jannie Headon LiveJannie – Hairdresser
Jannie är en glad och omtänksam person som nyligen återvänt till Skåne efter 10 år i Oslo. Hon gillar att ställas inför utmaningar som får henne att utvecklas inom yrket och att vara kreativ.
På fritiden umgås hon med familj och vänner. Hon älskar att resa, upptäcka nya platser och möta nya människor.
boka tid online onlinebokning frisör malmö headon

Sanna O – Hairdresser
En positiv och driven Skurupstjej som brunnit för frisöryrket sedan barnsben. Sanna älskar utmaningar och trivs allra bäst i kontakten med sina kunder. Att se sina kunder nöjda och glada är vad som driver Sanna. Utanför salongen umgås hon helst med vännerna och familjen.
boka tid online onlinebokning frisör malmö headon

Jennifer Headon MöllanJennifer – Top stylist
Jennifer är en lantis i stadskläder. Nya projekt och idéer är alltid på gång, hemma likväl som i salongen. Jennifer har arbetat som frisör sedan 2006. Som frisör är hon kreativ, älskar färg och form och är alltid öppen för förändring. Hon har även arbetat mycket med visningar och fotograferingar. På fritiden hittar du henne i stallet eller i ateljén. Jennifer är för tillfället föräldraledig.
Frida H HeadonFrida H – Top stylist
Frida gillar att utmana sig själv och testa sina gränser i tävlingar och har vunnit Wella Trend Vision Young Talent 2013. 2014 blev hon nominerad i Årets frisör som en del av ”Årets team”. Det har hon sitt stora intresse både för hår och mode att tacka för. Efter att ha seglat över sundet i många år för att klippa hår så hittar man numera Frida på Headon Möllan.
Frida är föräldraledig tills vidare.
Elin HeadonElin – Top stylist
Elin bor och jobbar på Möllan. Hon gillar långa hår och medvetna kunder. Är hon inte på salongen så finns hon på en uteservering nära Möllan eller planerar nästa resa! 2013 var hon nominerad i ”Årets frisör” och 2015 kom hon på 3:e plats i tävlingen ”Wella Trend Vision”. Elin är sedan 2014 även medlem i Young Intercoiffure.
Elin är tjänstledig tills vidare.

Vi jobbar på Stortorget!

Frida L Headon Personal SlottstadenFrida L – Top stylist
Frida är en frisk fläkt som frispråkigt bjuder på sig själv. En glad och spontan tjej som aldrig tackar nej till ett riktigt gille eller en resa till någon ny spännande plats på världskartan. 2012 blev Frida nominerad som ”Årets elev” och året därpå var det dags igen, då som ”Årets nykomling” och som en del av ”Årets team”. Frida är salongsansvarig på Headon Stortorget.
boka tid online onlinebokning frisör malmö headon
Nichole HeadonNichole – Hairdresser
Nichole är en fylld av positiv energi och älskar sitt yrke som frisör. Nichole varvar sin kreativitet med ett stort intresse för mode och stil. När hon är ledig hittar ni henne bland vikterna på gymmet eller ute på stan med vänner – för givetvis shoppar hon lika gärna som ofta.
boka tid online onlinebokning frisör malmö headon
Headon frisör Malmö Katarina GunnarssonKatarina – Hairdresser
Katarina tycker att det bästa med att vara frisör är att få skapa och vara kreativ. Kundkontakten och alla nya spännande möten varje dag, gör jobbet ännu roligare.  Kreativiteten håller i sig även på fritiden, då hon gärna målar. Att ta en resa till varmare breddgrader för att dyka ner bland korallreven gör hon mer än gärna.
boka tid online onlinebokning frisör malmö headon
sofie headon stortorgetSofie – Hairdresser
Här har vi Sofie som är en familjär tvåbarnsmamma. Positiv och glad som hon är så älskar hon mötet med människor! Det som Sofie brinner liter extra för inom yrket är färg och de naturliga resultaten. När hon inte jobbar så är det såklart familjen som ligger varmast om hjärtat, men löparskorna får gärna hänga med vart hon än ska.
boka tid online onlinebokning frisör malmö headon
Emma L HeadonEmma L – Top stylist
Norrländska med över 10 års erfarenhet som frisör i Norrland och Skåne. Emma älskar sitt yrke! Att få vara kreativ varje dag, skapa snygga hår och ge sina kunder en professionell behandling gör henne lycklig. Emma hyser stor respekt för vilken skillnad vi frisörer kan göra för våra kunder. Emma finns både på Stortorget och på Limhamn.
boka tid online onlinebokning frisör malmö headon
Pernilla HeadonPernilla – Top stylist
Pernilla är en erfaren frisör och tycker att alla dagar som frisör är spännande. Pernilla går gärna på kurser för att uppdatera sig och för att göra sina kunder fina i håret. Hittar du inte henne på salongen så leta ute i naturen, där hon gärna befinner sig i alla väder. Är det inte döttrarna som sällskapar, så är det löparskorna! Pernilla hittar du på Stortorget och på Limhamn.
boka tid online onlinebokning frisör malmö headon
Sara – Top stylist
Sara har alltid vetat att det var frisöryrket som gällde, då hon känner stor glädje i att göra människor fina och nöjda. Hon trivs med att bo och jobba i stan och tar gärna cykeln om hon ska någonstans. Sara älskar mötet med olika människor, unga som gamla! På fritiden tycker hon om att träna och resa, gärna i en kombination.

Hitta till våra salonger! 

Slottstaden

Limhamn

Möllan

Stortorget

Live