logo

Prisexempel

Låt oss ge dig några prisexempel hos en frisör som är Top stylist.

Färg/sling kort hår
Färga & klippa kort hår
Du har ett kort hår som slutar ovanför örat. Du vill färga hela håret och klippa dig. Behandlingen beräknas ta 2 timmar. Grundpriset är 1550:- och ni använder det materialet som behandlingen avser och därmed tillkommer inget tillägg.

Färg/sling kort hår
Färga & klippa tjockt kort hår
Du har ett kort hår som slutar ovanför örat, men det är ovanligt tjockt. Du önskar färga hela håret och klippa dig. Då håret är tjockt så krävs extra material för behandlingen. Slutpriset för behandlingen blir då 1650:-.

Utväxtfärg max 2 cm (ej slingor)
Färga utväxt & klipp
Du har ett långt hår som du färgade för cirka 2 månader sedan. Du tycker det är dags att fylla i utväxten med ny färg och klippa topparna. I övrigt tycker du att färgen ser bra ut på längderna. Materialet som är inräknat i behandlingen räcker för att färga din utväxt och därmed tillkommer inget tillägg.

Färg / ton
Färga axellångt hår & klipp
Du har ett axellångt hår som du önskar färga, gärna med någon effekt. Du har även bokat in en tid för klippning. Behandlingen beräknas ta 02.15 timmar.
Grundpriset för behandlingen är då 1865:-. Ni använder det materialet som behandlingen avser, och därmed tillkommer inget extra tillägg.

Färg / ton
Färga väldigt tjockt långt hår & klipp
Du har ett långt hår som är väldigt tjockt. Du önskar bli klippt samt färga håret i flera olika nyanser. Behandlingen beräknas ta 02.15 timmar. 
Grundpriset är 1865:-, men då det är ett extra tjockt och långt hår, så räcker inte det materialet som är inräknat och det blir ett tillägg på extra färg.

Slingor
Slinga & klipp av långt hår
Du har ett långt hår som du önskar göra slingor i, och du vill även klippa dig. Grundpriset för behandlingen är 2025:-. Då ni använder produkten som är inräknad i behandlingen, så tillkommer ingen extra kostnad.

Slingor
Slinga utväxt, färga & klipp av axellångt hår
Du har ett hår som är axellångt och du önskar bli klippt samt att du vill göra slingor i utväxten. Sen känner du att hela håret skulle behöva fräschas upp med en schysst nyans. Behandlingen beräknas ta 2.30 timmar.
Grundpriset för behandlingen är då 2025:- men eftersom att ni gör en extra toning på håret tillkommer en kostnad för den extra tjänsten.