logo

Headon klipper för Barnfonden

headonlovebarnfonden #headonlovebarnfonden

Vill du bidra till Barnfondens arbete men vet inte hur? Hjälp Headon att bygga en brunn och en skola i Uganda genom att besöka en av våra salonger den 26 maj! Då kommer fler barn att få möjligheten att gå i skolan och få utbildning, och på så vis hitta vägen ur sjukdom och fattigdom.

Nankandula Primary school i Kiyuni, Uganda
Idag går 456 elever i åldern 6-14 år på denna grundskola som ligger i byn Kiyuni i Uganda. I byn bor det 3 835 människor. Skolan saknar det mest grundläggande såsom rent vatten, skolböcker och skolbänkar. Många av eleverna kan inte läsa och skriva och ett stort antal barn hoppar av skolan varje år. Att kunna läsa och skriva är det absolut viktigaste för att ha en chans att ta sig ut ur fattigdomen.

För att kunna gå en heldag i skolan behövs vatten, och därför ska Headon bygga en brunn på skolan. För att lyckas behöver vi din hjälp!

barnfonden headon mikael lorinFoto: Mikael Lorin

Vi klipper – du bidrar

För att förbättra situation för dessa barn och ge dem en möjlighet till en bättre framtid inleder vi ett långsiktigt samarbete med Barnfonden. En dag om året kommer alla Headons intäkter att skänkas till denna skola. Vi börjar med att de skall få tillgång till det viktigaste som finns, en brunn där de kan hämta rent vatten. Idag blir barnen sjuka av att de dricker smutsigt vatten och det påverkar deras skolgång. De är frånvarande under långa perioder eller så går de inte dit alls. Barnen måste ha vatten under sin skoldag för att orka med skolan. Många av barnens familjer lever på mindre än 1 US Dollar om dagen och det är svårt att mätta alla munnar med mindre än 10 kronor.

Foto Mikael Lorin Barnfonden HeadonFoto: Mikael Lorin

Boka in din klipptid den 26 maj på någon av våra fem salonger och hjälp oss bygga brunnen!

Under denna dag tar vi endast emot betalningar via Swish, som går direkt till Barnfonden.

Swish nr: 123 901 30 20 märk betalningen med ”Headon”
Saknar du swish, så kommer det att finnas blanketter för inbetalningar via plusgiro.
Plusgiro: 90 13 02-0 märk betalningen med ”Headon”

Alla våra intäkter den 26 maj går oavkortat till Nankandula Primary school i Kiyuni, Uganda.

Var med oss denna dag och hjälp Headon att bygga brunnen!

bokatid

Skulle det vara så att du inte får en tid just denna dag, så går det självklart att vara med och bidra ändå. Swisha eller betala in via plusgiro, ditt bidrag räknas.

 

Det här är Barnfonden!

barnfonden headon

 

 

 

Har du inte möjlighet att vara med oss denna dag? Det går självklart att bidra ändå! Redan nu tar vi emot din gåva.

Skicka in ditt bidrag via swish eller plusgiro, märk betalningen med ”Headon”.

Swish nr: 123 901 30 20

Plusgiro: 90 13 02-0